Dovolená|Chaty|Ubytování

Ubytování Znojmo s recenzemi 2021

Znojmo s nejlepšími recenzemi. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021. Luxusní ubytování ve Znojmě. Dovolená Znojmo pro rodiny s dětmi levně.

Znojmo s nejlepšími recenzemi

Chalupa U Jeníka - Dobřínsko
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 19 600 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Znojmo - Dobřínsko. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Jeníka - Dobřínsko, je v délce 7 dní, v termínu od 21. srpna 2021 do 28. srpna 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 19600 Kč.
Chalupa U Jeníka - Dobřínsko
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Znojmo - Dobřínsko. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Jeníka - Dobřínsko, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.
Chalupa U Jeníka - Dobřínsko
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Znojmo - Dobřínsko. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Jeníka - Dobřínsko, je v délce 7 dní, v termínu od 18. září 2021 do 25. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.
Chalupa U Jeníka - Dobřínsko
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Znojmo - Dobřínsko. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Jeníka - Dobřínsko, je v délce 7 dní, v termínu od 25. září 2021 do 2. října 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.
Chalupa Chaloupka v Podyjí - Podmolí
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Podyjí, v okresu Znojmo - Podmolí. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Chaloupka v Podyjí - Podmolí, je v délce 7 dní, v termínu od 2. října 2021 do 9. října 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 7000 Kč.
Chalupa U Jeníka - Dobřínsko
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Znojmo - Dobřínsko. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Jeníka - Dobřínsko, je v délce 7 dní, v termínu od 2. října 2021 do 9. října 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.
Chalupa U Jeníka - Dobřínsko
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Znojmo - Dobřínsko. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Jeníka - Dobřínsko, je v délce 7 dní, v termínu od 9. října 2021 do 16. října 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.
Chalupa Chaloupka v Podyjí - Podmolí
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Podyjí, v okresu Znojmo - Podmolí. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Chaloupka v Podyjí - Podmolí, je v délce 7 dní, v termínu od 9. října 2021 do 16. října 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 7000 Kč.
Chalupa Chaloupka v Podyjí - Podmolí
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Podyjí, v okresu Znojmo - Podmolí. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Chaloupka v Podyjí - Podmolí, je v délce 7 dní, v termínu od 16. října 2021 do 23. října 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 7000 Kč.
Chalupa U Jeníka - Dobřínsko
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Znojmo - Dobřínsko. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Jeníka - Dobřínsko, je v délce 7 dní, v termínu od 16. října 2021 do 23. října 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 85 nalezených

Ubytování ve Znojmě 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené ve Znojmě podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Znojma vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené ve Znojmě vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si ve Znojmě žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Rožnov recenze nebo Šumava recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Vysočina recenze případně Znojmo recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v Česku 2021.


Termíny ubytování ve Znojmě můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Znojmo All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Znojma - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu ve Znojmě - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování ve Znojmě podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou ve Znojmě s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou ve Znojmě.